Tilojen vuokraus

Hoitohuoneita, kurssi- ja juhlatiloja vuokrattavana!

Hoitohuoneet

Ruusuhuone on tunnelmallinen, tilava hoitohuone. Ei vesipistettä, mutta kylpyhuone ja keittiö lähellä. Käynti puodin ovesta. Monien mahd

Saniaishuone on huoneista pienin, mutta valoisa. Vesipiste löytyy. Soveltuu hoitoihin, joissa ei tarvita pöydän ympärillä erityisen paljoa tilaa, sekä esimerkiksi terapiakäyttöön. Hoitopöydän lisäksi huoneessa isot mukavat nojatuolit.

Irishuone on rauhallinen huone talon keskivaiheilla. Vesipiste löytyy. Soveltuu hyvin esimerkiksi hierojalle tai fysioterapeutille. Hoitopöydän lisäksi tilaa vaikka jumppaliikkeiden ohjeistamiseen tai jäsenkorjaajan jakkaralle.

Hoitohuoneiden vuokrahinnat

1 päivä 30€ + alv

1 viikonpäivä (määräaikainen vuokrasopimus) 100€ + alv /kk

3 viikonpäivää (määräaikainen vuokrasopimus) 250€ + alv /kk

Oma hoitohuone 500€ + alv /kk

Hintaan sisältyy vesi (osassa huoneista vesipiste), sähköt / lämmitys, vessan ja muiden yhteisten tilojen käyttö, hoitopöytä.

Tilat juhlakäyttöön

Tuvalla on istumapaikat 20 henkilölle, sekä keittiö ja kylpyhuone käytettävissä. Keittiöstä löytyy kahviastiasto. Kahvituksen ja/ tai tarjoilut voi tilata Pauzasta tai tuoda omat.

Hinta 80€ + alv / päivä

Tilat kursseihin, seremonioihin, meditaatioihin ym.

Istumapaikkojen lisäksi meiltä löytyy pieni sali, johon mahtuu 8-10 joogamattoa.

Hinta 50€ + alv / päivä

Viikkotunnit tmv. sovittavissa erikseen

 

Yöpyminen

Tuvalla myös yöpymismahdollisuus (mutta ei varsinaista majoitustoimintaa!). Jos vuokraat tilat vaikkapa viikonloppukurssia varten, voit yöpyä Tuvalla ilman lisämaksua. Talosta löytyy vuode yhdelle hengelle, hyvin varusteltu keittiö, sekä kylpyhuone suihkulla.

 

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä tai hoitohuoneen/ muiden tilojen vuokraamisesta, ota yhteyttä Maijuun (viestitse 046-6000800) tai Lauraan (laura@pauza.fi / 050-5547854)!